WOODFORD GALAXY

Woodford Galaxy-modellen vår er bygget av profesjonelle for profesjonelle og førstevalget for både logistikk- og motorsportsklienter. Vår innelukkede tilhenger er semi-aluminium og designet spesielt for profesjonelle kommersielle brukere.

Alle Galaxy-modeller leveres med tilt og sterkt chassis med oppgraderte aksler, valg av to forskjellige bredder, høyder og lengder, LED-lampe innvendig, to frontluker og to bakre luker, to hoveddører på 2,5 meter med senteråpning, oppbevaringsrom under gulvet, hjulklosser, lettmetallfelger og to reservehjul, støtdempere, rustfri bakluke med kraftige låser, støttehjul bak i stedet for glidesko, sett med 4 kraftige stropper og kroker, 4300kg elektrisk vinsj med nylonkabel, ALKO stabilisator kobling, hjelperamper som tillater 1,5 graders lastevinkel, aluminium full lengde 600 mm dobbel båndskinner.

WOODFORD RL 5000   

RL  5000  er en  lukket biltransport tilhenger av høy kvalitet, utstyrt med aerodynamisk kompositt overbygg med høy slagfasthet, velegnet for motorsport, banedager og generell transport. Vi gjør biltransport til en problemfri opplevelse med praktiske løsninger. Tilkomst har aldri vært enklere fra alle sider takket være brede åpningsdører som sørger for at du kan spenne fast bilen sikkert ved hjelp av festepunktene foran på midten og bak. Enkel lastning er vår aller største prioritet, derfor er tilhengeren utstyrt med hydraulisk tilt som sammen med lang lasterampe gjør at man får en liten lastevinkel. 

WOODFORD   WBT

WBT er en solid biltralle med helt dekke og lange kjøreramper, som i kombinasjon med tipp, gir en lastevinkel på kun 5 grader. Dette er perfekt for motorsport med lave biler. Tilhengeren er utstyrt med ALKO kopling med intigrert lås og hydraulisk tipp, samt et solid nesehjul og reservehjul montert på siden.

Den leveres og med Oppbevarings boks for stropper og dekkstativ som standard. (ikke avbildet)

WBT tilhengerene finnes i mange forskjellige størrelser. Kontakt oss så finner vi en som passer for ditt behov.

Priser på våre modeller finner du her.