WOODFORD GALAXY

Woodford Galaxy-modellen vår er bygget av profesjonelle for profesjonelle og førstevalget for både logistikk- og motorsportsklienter. Vår innelukkede tilhenger er semi-aluminium og designet spesielt for profesjonelle kommersielle brukere.

Alle Galaxy-modeller leveres med tilt og sterkt chassis med oppgraderte aksler, valg av to forskjellige bredder, høyder og lengder, LED-lampe innvendig, to frontluker og to bakre luker, to hoveddører på 2,5 meter med senteråpning, oppbevaringsrom under gulvet, hjulklosser, lettmetallfelger og to reservehjul, støtdempere, rustfri bakluke med kraftige låser, støttehjul bak i stedet for glidesko, sett med 4 kraftige stropper og kroker, 4300kg elektrisk vinsj med nylonkabel, ALKO stabilisator kobling, hjelperamper som tillater 1,5 graders lastevinkel, aluminium full lengde 600 mm dobbel båndskinner.

Kan registreres for 100km/t

Innvendige mål

L-  6100mm

B-  2170 og 2370mm

WOODFORD RL7000

RL7000  er en  lukket biltransport tilhenger av høy kvalitet, utstyrt med aerodynamisk kompositt overbygg med høy slagfasthet, velegnet for motorsport, banedager og generell transport.

Alle RL7000 modeller blir levert med LED Lys, låsbar ALKO kopling, reservehjul, bakluke i rustfritt stål, innvendig LED belysning og handpumpe for hydraulisk tilt som standard.

RL7000 er tilgjengelig i to forskjellige størrelser, med store sidedører 1650mmbrede og 1730mm høye, samt fremre dører på 600mm x 780mm.

Kan registreres for 100km/t

 Innvendige mål:

L - 6100mm

B - 2100 og 2300mm

Woodford RL6000

RL-6000 lukket tilhenger er utstyrt med et kraftig aerodynamisk kompositt overbygg, egnet for motorsport, banedager og generell transport.Den har festepunkter  i gulvet slik at du kan feste kjøretøyet sikkert ved hjelp av de ekstra kraftige jekkestroppene. Enkel lasting  på grunn av liten lastevinkel takket være  tilt som sikrer at kjøretøyet ditt går jevnt ombord på tilhengeren.

RL 6000-modellene er nå tilgjengelige i to eller tre aksler og kan utstyres med valgfrie støtdempere og mye tilleggsutstyr for å passe dine behov.Alle RL6000-modeller har en totalvekt på 3500 kg, og har en høykvalitets hydraulisk tilt-håndpumpe som gjør lasting av lave kjøretøy enkelt. Dette er det perfekte verktøyet for transport av både klassikkere og reserbiler.

Alle RL6000-modeller leveres med LED-lys, låsende Bradley- eller Alko-feste, reservehjul, bakluke i rustfritt stål, interne LED-lys og tilt-håndpumpe som standard.

Kan registreres for 100km/t

Innvendige mål:

L- 5500mm

B- 2100 og 2300mm

WOODFORD RL5000   

RL5000  er en  lukket biltransport tilhenger av høy kvalitet, utstyrt med aerodynamisk kompositt overbygg med høy slagfasthet, velegnet for motorsport, banedager og generell transport.

Vi gjør biltransport til en problemfri opplevelse med praktiske løsninger. Tilkomst har aldri vært enklere fra alle sider takket være brede åpningsdører som sørger for at du kan spenne fast bilen sikkert ved hjelp av festepunktene foran på midten og bak. Enkel lastning er vår aller største prioritet, derfor er tilhengeren utstyrt med hydraulisk tilt som sammen med lang lasterampe gjør at man får en liten lastevinkel. 

Kan registreres for 100km/t

Innvendige mål:

L- 4870mm

B- 1900 og 2100mm

Info kommer snart

WOODFORD AUTO CRUISER

Woodford Auto Cruiser er det nyeste tilskuddet til våre åpne kvalitets tilhengerserie. Fordelene med Auto Cruiser tilhengeren er dens lette chassis – vi har to modeller tilgjengelig med forskjellige lengder og 2 eller 3 aksler. Vi ser hele tiden etter å utvikle tilhengerutvalget vårt, så vi er glade for at Auto Cruiser setter en nye standarder innen tilhengerteknikk. Kvaliteten og styrken i chassiset og komponentene gjør våre tilhengere til det perfekte valget for alle dine transportbehov.

Alle våre tilhengere produseres på verkstedet vårt i Northamptonshire (UK) og kommer med fem års chassisgaranti, ett års garanti for lamper og to års garanti for løpeutstyr (aksler og koblinger), gyldig fra kjøpsdato. Alle Woodford-tilhengere har full europeisk typegodkjenning, og kan registreres for 100km/t.

Mål og vekt:

Auto Cruiser 16 - 4900 x 2120 mm Totalvekt 3000kg Lasteevne 2265kg
Auto Cruiser 18 - 5500 x 2120 mm Totalvekt 3500kg Lasteevne 2650kg

WOODFORD   WBT

WBT er en solid biltralle med helt dekke og lange kjøreramper, som i kombinasjon med tipp, gir en lastevinkel på kun 5 grader. Dette er perfekt for motorsport med lave biler. Tilhengeren er utstyrt med ALKO kopling med intigrert lås og hydraulisk tipp, samt et solid nesehjul og reservehjul montert på siden.

Den leveres og med Oppbevarings boks for stropper og dekkstativ som standard. (ikke avbildet)

WBT tilhengerene finnes i mange forskjellige størrelser. Kontakt oss så finner vi en som passer for ditt behov.

Mer  info kommer snart

Mer info kommer snart

Priser på våre modeller finner du her.

lagt til handlevogn